Доста неловка според очевидци била последната среща на бившите гаджета Никол Шерцингер и Луис Хамилтън.

Двамата се видели на паркинг пред търговски център в Лос Анджелис и докато певицата дарила бившия си с топла прегръдка, той останал равнодушен, с ръце в джобовете.

"Личеше си, че и Луис, и Никол се чувстват странно един с друг. През по-голямата част от времето, което прекараха заедно, той беше забил поглед в земята, а тя го гледаше в очите.

Най-показателна обаче беше прегръдката им или по-точно прегръдката на Никол, защото Луис не й отвърна и дори не извади ръцете си от джобовете. След кратко мълчание той си тръгна, а тя остана, загледана в него."

"Срещата им меко казано може да бъде описана като неловка. Изражението на Никол се сменя през няколко секунди от развълнувано на тъжно, докато на Луис му личи, че не се чувства на мястото си и иска да се махне по най-бързия начин. Явно помежду им има много неизказани чувства", смятат експерти по езика на тялото.

"Като цяло посланието, което изпраща Никол, е, че иска да се събере с Луис, но той излъчва точно обратното. Хамилтън изглежда наранен и дистанциран, което обаче може и да се възприеме като добър знак, защото би означавало, че и той все още има чувства към нея", добавят специалистите, пише bliasak.bg.