Концертът по случай рождения ден на телевизия Планета мина и замина и ние няма как да не се радваме от този факт.

Уж щеше нещо да се случи, а какво се оказа? Кич и пародия!

Евтина сцена, кичозни тоалети в златно и сребърно и липса на каквато и да е класа.

Толкова ли сценографите не са гледали "X Factor" по Нова телевизия, за да видят какво е сцена и мултимедия, толкова ли не можеха да съберат пари за декора при липсата на турне тази година? Единствено Милко Калайджиев съответстваше на сцената идеално.

Сред изпълнителките само 4, 5 бяха с тоалети, а останалите - с парцали. Вярно, че Бионсе излезе на MTV VMA наградите със златно сако, но не е нужно всички да й подражават с рокли от пайети и бляскав трикотаж.

Единствено Глория, Мария и Цветелина Янева се отличаваха със стилните си тоалети, а Камелея със своята оригинална прическа.

Относно гафовете - чудим се с кой да започнем? Дали с това, че лицето на Анелия беше от 3 до 5 тона по-тъмно от кожата на цялото й тяло или с това, че Кали представи рокли от зората на фолка? А може би с това, че оскъдните тоалети на повечето от изпълнителките не можеха да скрият бельото им.

Доколкото певицата на годината... Галена... Да излезеш с мотор на сцената отдавна е демоде. Развълнувана, че по-късно вечерта има участие Преслава пък подвикна на микрофона "Хайде, колега", приканвайки озвучителя да пусне следващото й парче.