Софи Маринова и Устата съобщиха, че отново ще се съберат в дует. Идеята за песента се родила още през лятото, а двамата са кръстили на шега работния вариант “Завръщането на джедаите”, споделиха двамата по време на съвместното си участие в столичен клуб.

Засега обаче те отлагат пускането на новия дует, тъй като преди това всеки от тях ще промотира своя самостоятелна песен с видео.

Двамата предизвикаха истински фурор в заведението, който бе ясен знак, че изпълнителите са желани като сценичен тандем повече от всякога. Едночасовият маратон с най-емблематичните им хитове ескалира страстите в публиката до краен предел. Стотици пяха в един глас със звездите "Бурята в сърцето ми", "Точно ти", "Чужди устни", “Мой си дяволе”, "Дива любов" и "Бате шефе". Устата представи индивидуалната си програма с личния си балет, в който танцува и гаджето на Росен Петров – балерината Зарина Христова. С типичното си чувство за хумор Устата бе спретнал момичетата в секси тоалети, на чиито гърди грееше гордо лика на Бойко Борисов, пише novfolk.bg.