Бившата съпруга на Веселин Маринов Цветанка обяви, че е много огорчена от всичко, което се изписа в пресата по неин адрес в последните дни и ще съди жълтите издания.

Пред "Отчаяни съпруги" Цветанка разказа как се е разделила с Веско.

"Не съм го предавала, той смята, че е така, но това не е причината", категорично заяви блондинката и призна, че не знае какво е накарало съпруга й да поиска да се раздели с нея, тъй като никога е му е изневерявала.

"Той би трябвало да сподели с мен, ако е имал такова съмнение", допълни тя. Двойката се разделила в деня на балотажа (30 октомври).

Сутринта се уговорили да се видят на обяд, но впоследствие тя получила писмо от него, в което той й писал, че не иска повече да бъде с нея.

Веселин Маринов не пожела да потвърди или отхвърли версията на Цветанка. Той беше включен от Вихра и Мая по телефона, но ги помоли да не го търсят за коментар по темата за брака им или поне да го предупреждават преди това, пише Dir.bg

Цветанка явно също не очакваше тази намеса от страна на "съпругите" в отношенията й с Веско и няколко пъти повтори, че не е търсила съдействие от тях. Тя заяви, че е убедена, че двамата с него съвсем скоро ще се видят, за да поговорят и да се изяснят.