За разлика от пилето Райна, която още се лута в живота в търсене на някакво подобие на изплъзналото й се лично щастие, бившето й гадже Константин сияе.

Щастието му е неподправено и личи и без коментар от негова страна. Но то изглежда е толкова пълно, че понякога прелива и Константин изпитва желание да го сподели. Така в интервю за „Блясък” певецът и новосъздаден бизнесмен искрено заявява, че има всичко, което му трябва:

„Всичко, което ми трябва, си го имам! Даже ме е страх да го казвам, за да не ми повлияят тъмните сили, аз не вярвам в тях, но все пак…“ Фолк певецът споделя и своята теория за щастието,като казва: „Моята теория за живота е такава, да мисля само за хубавите неща, които ме правят щастлив”. Понеже цялото му същество е в хармония със себе си, той го отдава на позитивната мисъл, която по мнението му прави така ,че да му се случват само хубави неща и че ако не мисли за лошите работи, те никога няма да го сполетят.

Отскоро Константин, глава на тричленно семейство с малка дъщеричка, е и горд собственик на популярна дискотека в столицата, пишат от kliuki.bg. В момента той е мобилизирал всичките си сили за откриването на заведението, което ще се състои съвсем скоро.