Преди дни Ани Хоанг се завърна от Обединените арабски емирства, където засне част от видеото към песента “Неподготвен”. Снимките на новия клип на певицата се състояха на границата между Шаржа и планините на Фуджейра.

Новото попълнение в репертоара на Ани е по музика и аранжимент на Калин Димитров и текст на Росен Димитров. До края на месеца певицата и екипът й планират да бъде заснета и останалата част от видеоклипа към “Неподготвен”.В Дубай Ани Хоанг бе в компанията на своя любим , Люси Иларионов, който е и режисьор на видеоклипа.

В свободното си време певицата не пропусна да посети известния исторически музей “Dubai Museum”. Там всеки турист може да види как е изглеждал Дубай като рибарско селище, в началото на своята история.

В момента Ани Хоанг е в процес на трескава подготовка за предстоящата си първа голяма изява на сцена като изпълнител на “Пайнер”.

На концерта по случай Десетия рожден ден на телевизия “Планета” тя ще се представи с най-успешната си песен до момента, “Лекарство за мъж”, пише slisham.com.