Песента на Цецо Елвиса „ Love goes around” има шансове да се превърне в българската песен, представяща страната ни на „Евровизия“ 2012 в Баку. Парчето се нареди на второ място по в крайното класиране, от общо 64- те подадени нови български песни. Първа е ДесиСлава – DESS, която все още не е представила своето парче.

Песента „Love goes around” е по музика и аранжимент на Светльо Къслев – композиторът, спечелил тазгодишното детско издание на конкурса „БГ Евровизия“ и по текст на Мариела Нейкова, половинка на Цецо Елвиса. В нея участие взема и вокалистката Даниела Златанова, с която певецът има вече три успешно реализирани видеоклипа.

Двамата изпълнители имат подписан договор с независим лейбъл “ ТоКо Интернешънъл”, който разпространява продукцията им в над 66 държави по цял свят. Лично звездата Пол Анка им дава разрешението си да използват рефрена му за първия си сингъл, от популярния световен хит “She’s a Lady”, след като чува записа с тяхното изпълнение.

През последните две години Цветелин Атанасов живее и работи на Канарските острови, където взема участие в мащабна международна шоу продукция, в стила на Вегас, заедно с популярни артисти от Америка, Южна Африка, Русия и Англия. Цецо изнася и самостоятелни концерти в Германия, по покана на немски тур мениджъри.