Водещият на „Нека говорят” Росен Петров вече е избрал дестинация със синьо море и палми, където да заведе любимата си - танцьорката от „Комиците” Зарина Христова, твърди последната клюка от телевизията.

Романтичното пътуване ще е около Нова година, твърдят запознати, пише в.Монитор

Тв водещият и вечно усмихнатата танцьорка са страстни любители на далечните воаяжи. Вече са били в Дубай, Йордания, Лондон... Според техни общи познати Зарина е получила от Росен предложение за брак още миналата година на романтично пътуване до града на любовта Париж. Други пък твърдят, че това е станало съвсем наскоро.

Росен и Зарина се познават повече от десет години, от времето, когато и двамата работеха в „Шоуто на Слави”. Най-вероятно още тогава са прехвърчали първите искри между тях. Една от клюките е, че навремето Трифонов разкрива връзката им, която противоречи на неговата забрана за любовни истории между хора от екипа. Това била и една от причините за нейното напускане.

Зарина е бивша елитна състезателка по художествена гимнастика. Тя е доста взискателна към мъжете и много държи те да не са фустогонци. „Винаги съм искала да имам връзка с мъж, който не е женкар. Повечето реклами и филми, дори новите книги показват мъжа женкар като номер едно, като върха на модата. Твърде много мъже се опитват да се правят на донжуановци, вероятно не малка част от тях действително са такива”, възмущава се тя.

Зари има дъщеря на 4-5 години, която е от предишна връзка, и с която Росен се разбира чудесно, пише blife.bg.