Днес гост на Жана в „Сладки приказки" беше Преслава. Фолк дивата дава първото си интервю след почти две годишно мълчание в ефира на ТВ 7.

Поводът за гостуването на Преслава бе албумът „Как ти стои", който певицата издаде на 11.11.2011 година. Промоцията е планирана за 6 декември в известен столичен клуб.

Отново запази тайна около личния си живот и не пожела категорично да отговори на въпроса на Жана дали има мъж до себе си.

„Знам, че хората се интересуват от това, но нека запазя и нещо за себе си".

Преслава и Галена са добри приятелки, макар че медиите много често пишат неща, които не са верни.

„Слагат разни реплики в устата на Галена, които тя не е казвала и после същото става с мен. Като се видехме се гледахме странно, но сега вече свикнахме".

В зората на своята кариера двете попфолк диви за делили обща квартира. И двете са мечтаели да станат известни и да успеят. Имало е периоди, в които са носили едни и същи дрехи. Преслава си спомни случай, когато и двете се снимали с една и съща дреха, а после карали фотографа да направи така, че да изглеждат различни като цвят.

За пореден път певицата опроверга слуховете, че има връзка с Константин. Двете с Надя много се забавлявали на тази тема. Преслава каза, че Надя е много готин човек и се разбират прекрасно, пише blife.bg.