Отпадането на момчешката група Voice of Boys от шоуто X Factor определено ще бъде запомнено, тъй като елиминацията им беше съпътствана от много драматизъм, пише bliasak.bg.

Вижте какво споделиха любимците на публиката минути след като изпяха последната си песен на сцената на музикалното риалити:

- Mомчета, как се чувствате след като отпаднахте?

Константин: Чувстваме се страхотно, което е малко странно, при положение, че отпаднахме, но пък падаме по най-добрия начин. Страхотна емоция беше на сцената.

Недислав: Паднахме с високо вдигната глава и мислим, че най-доброто предстои, със сигурност тепърва всеки от нас ще се изгражда и ще търси израстване.

Мартин: Чувствам се супер, мисля, че си тръгнахме достойно. Това че другите участници излязоха да ни подкрепят беше страхотно, много голям жест от тяхна страна. Бяхме много надъхани да се справим добре и да спечелим публиката и мисля, че се справихме. Това е най-важното - публиката трябва да оцени това, което правим за тях.

Пламен: Страхотно! X Factor беше уникално преживяване като цяло за нас. Беше уникална емоция, публиката ни даде уникален заряд. Това че другите ни подкрепиха също много ни мотивира.

- Смятате ли да продължите да пеете като група занапред?

Пламен: Разбира се, ще направим опит, който ще бъде успешен.

Константин: Ще направим всичко възможно да продължим като група.

Недислав: Ами ние влизаме в студио още... не знам точно кога, но скоро! Да кажем до седмица. Имаме много идеи, аз мисля, че се събрахме хора, които имаме много креативни идеи и еднаква музикална мисъл, така че съм сигурен, че хората ще бъдат много доволни, от това, което ще се получи, когато влезем в студио. Сега хората ще ни видят в истинската ни светлина, защото вече можем да музицираме свободно. И ще имаме собствен репертоар.

- В какъв стил музика ще се изявявате?

Недислав: Тайна (смее се)... Ами имаме много идеи, ще ви извикаме да ги платите... (всички избухват в смях)

- В този смисъл, в България е доста трудно една момчешка група да се наложи на музикалния пазар, вие как ще се финансирате?

Недислав:
Ами не е чак толкова трудно! Ние сме много по-оптимистично настроени. Пламен е милионер, впрочем.

Мартин: Мисля, че желанието да правим хубава музика и мисълта нещата да се случват са над парите... И колкото и да звучи идеалистично и мечтателски отнесено е така!

Константин: Аз пък искам още веднъж да благодаря на всички фенове за тяхната подкрепа, благодаря ви, уникални сте наистина!

- Кой трябва да спечели според вас?

Voice of Boys:
Сани!

- Приятелите ви промeниха ли си отношението към вас, след участието ви в X Factor?

Пламен:
Не знам за другите, но лично към мен никой не си е променил отношението, особено приятелите и близките ми. Напротив, през цялото време много ме подкрепяха.

- Чувствате ли се звезди вече?

Пламен:
Не, аз не!

Недислав: Искам да кажа, че в случая важното не е дали ние се чувстваме звезди или не, а че правим това, което искаме с голямо желание и хората ни харесват. И сме такива каквито сме наистина.

Мартин: Много е трудно в България да се почувстваш за 3 месеца звезда. Реално ние нищо не сме направили сами, пеехме кавъри и хората не са разбрали все още какво носим като енергия, реално вътре в себе си и на какво сме способни самостоятелно.

- Имате ли си гаджета?

Недислав:
Повечето сме сингъл...

- Получавате ли вече неприлични предложения и кое беше най-смелото?

Недислав:
Ами, да, получаваме и най-интересното е, че не само от единия пол и то доста смели.

Междувременно в страницата си във Фейсбук момчетата благодариха на феновете си: