По-малко от месец остава до концерта на Ванеса Мей в София. Най-магнетичната цигуларка в света ще изнесе своето шоу пред българска публика на 3 декември (събота) в зала 1 на НДК от 20:00ч.

Последната новина около събитието, дошла буквално преди часове, е свързана с тоалета, с който красивата Ванеса ще излезе на сцената. Специално за концерта си у нас, тя пожела да бъде облечена от български дизайнер, като се спря на рокля на дизайнерската къща KNAPP.

Тоалетът ще бъде модерно-екстравагантен, с обшито с кристали бюстие и ефирна пола до коляното. Цветът на роклята засега ще остане като изненада за деня на концерта.

Младите дизайнери и стилисти от екипа на фешън студиото са изключително развълнувани и поласкани, че звезда от величината на Ванеса Мей е избрала именно тяхната марка за представлението си в София. "Ще вложим цялата си фантазия и умения, за да направим уникален тоалет за тази толкова талантлива и специална дама! Сериозно обмисляме да предложим на Ванеса Мей да стане рекламно лице на най-новата ни колекция", споделя дизайнерът на проекта Антония Йорданова.

Цените на билетите са от 40 до 70 лева, като за най-запалените почитатели на звездата, има VIP сектор в окрестрината на зала 1, където цената на билета е 80 лв.