Упс, някой сериозно недогледа новата секси сесия на Преслава и си "остави ръцете" по тялото на най-хитовата звезда на "Пайнер".

На една от снимките човекът, обработвал кадрите на програмата за корекции Фотошоп е допуснал гаф, който е видим с просто око, пишат от hotarena.net.

На увеличената снимка личи неестествена извивка и как е рисувано с четката на фотошопа. Абе, този, който се е опитал да направи звездата по-красива, направо я е омаскарил.

Специално за албума Преслава засне ексклузивна сесия пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко, където се представя в много различна светлина - разголена и секси. Не е ясно обаче дали пак той се е трудил върху красавицата с фотошопа.

Иначе звездата на "Пайнер" стяга промоцията на новия си албум, която ще е на 6 декември в известно столично заведение.

"Как ти стои" се появи на пазара точно на 11.11.2011 г. в 11:11 часа. Това е шестия самостоятелен албум на добричлийката.

Дългоочакваният музикален проект съдържа 13 песни, като 6 от тях са изцяло нови композиции, нечувани до този момент. В албума намират място и познатите вече хитове "Като за финал", "Жените след мен", "Мръсно и полека", "Как ти стои" и "Помощ".