Веселин Маринов призна, че се е разделил с втората си съпруга. Бракът му с Цветанка издържа само две години. Двамата се врекоха във вярност в началото на октомври 2009 година, а днес вече не са заедно.

"Всеки човек преживява разочарования в живота си. Има такъв момент. Отшумява вече това в мен. Чувствам се много по-добре, отколкото предишния път - два пъти го преживявам това чудо" - каза певецът в предаването "Нека говорят... с Росен Петров" и не скри:

"Предателството убива любовта. Когато аз съм се влюбвал в моята жена, съм я смятал за най-добрия си приятел. Лошото е, че всеки път си казвам, че уроците ще свършат. Всеки си мисли, че е прав и никога няма да каже: "Аз съм лош. Аз излъгах".

Всички казваме своята истина, затова не искам да коментирам какво и как. На тези години животът толкова много ме опари. Изглежда такава е моята орисия. Дано да срещна някога онзи, другия човек, който ще ме промени " - сподели Маринов и призна, че най-важното нещо в живота му е неговата дъщеря.

*Веселин и Цветанка

"Само аз си знам какво съм преживяла с Веско", казва съпругата на Веселин Маринов в интервю за “Всеки ден”, пише blitz.bg. Цветанка е в Барселона, за да вземе интервюта за списанието си.

Блондинката признава, че се е отдала на работа и иска да забрави проблемите от последните дни на връзката си с певеца. Не крие обаче, че няма да се затвори без мъж вкъщи.

“Раздялата е факт и няма нужда да се обясняваме като деца по медиите. Няма никакви тежки процеси, скандали и разправии”, казва тя.

Според нея хич не му отивало на Веско да обикаля телевизиите и да се жалва за раздялата им:

“Само аз си знам какво съм преживяла заради него и за да сме заедно. Но никога няма да чуете от моята уста оплаквания или женски обяснения”, казва вече бившата половинка на певеца.

На въпроса тя ли е виновна за раздялата им, Цветанка отговаря: “Не сме двойка от месец и какво съм правила аз през това време, си е моя работа.”

За финансовите им взаимоотношения казва: “Аз съм напълно самостоятелна финансово. Имам апартамент и бизнес, преди да срещна Веско. Имам си различни дейности, от които печеля достатъчно”.

Нямало да делят нищо след развода. “Всичко, което имаме, си е собственост на всеки от нас и не сме си месили финансите по време на брака. А и той честно казано не е толкова богат колкото се опитват да гo изкарат.”

Цветанка отрече слуховете, че бутикът й бил затворен. След раздялата с Веско се била изнесла само от фризьорския салон, който бил в негово помещение, но не го е затворила.

На въпроса има ли друг мъж в живота й, отговаря: “Не виждам какъв е проблемът да има. Аз съм свободна жена”.

*Цветанка

Припомняме, че това лято певецът навърши 50 години и ознаменува юбилея с лятно турне. "На 50 се чувствам щастлив от това, че имам много знания, подготвен съм за това, което ме очаква и няма нещо, което да може да ме изненада. Чувствам, че професионализмът е в мен както трябва" - сподели Веселин Маринов, пише signal.bg. Изпълнителят отпразнувал юбилея си с приятелите месец след рождения си ден, а през това време размишлявал за годините и смяната на цифрата.

Юбилейната в житейски и творчески план година Веселин Маринов ще завърши с голям концерт в София. За 18-ти път той ще събере публиката си в Зала 1 на НДК.

"Избрах 1 декември, защото преди 30 години на 2 декември започнах първата си професионална изява с група "Импулс", когато тогава беше много популярна. Това се случи във Видин, в Спортната зала" - обясни той избора на дата за юбилейния си концерт.

Маринов призна, че у него няма умора от големите концертни сцени и всеки път се готви с удоволствие и голям заряд.

*Веселин Маринов

Снимки: Bulphoto