Перез Хилтън, който доби популярност с хапливите си публикации за американските музикални и кинозвезди, похвали творчеството на Азис.

Блогърът често показва яростната си подкрепа за правата на гейовете в Америка и по света. По тази линия се облагодетелства и фолк-кралят.

Перез, който е приятел на самата Лейди Гага, излезе голям фен на костинбродския славей.

Макар че не разбира текстовете му, светският хроникьор не за пръв път промотира Азо. „Той никога не ни разочарова“ и „Той се завърна“, са някои от поощрителните заглавия в прословутия блог.

Азис предизвиква умиление и възхищение в щатската аудитория с костюмите и държанието си. Натруфените одежди носят дивиденти на Василка от самото начало. Но и до ден-днешен той продължава да се лута между мъжкото и женското начало.

Големите амбиции май не се отразяват добре на нервите му. Прекаленото внимание действа главозамайващо. Това доказват злъчните му послания към „всички, които му завиждат“ и демонстративните му появи в медиите.

Звездните претенции на изпълнителя стават все по-натрапчиви. Някои от феновете му смятат, че това не е „истинският Васко“.

Предложението за реклама на дамско бельо или ще го направи още по-богат, или ще го доведе до тотално умопомрачение. Нищо чудно хамелеонът на българския фолк небосклон наистина да напусне родината, както се заканва.

Остава му надеждата, че Перез Хилтън, Кейти Пери или партията „Единна Русия“ ще му подадат ръка там, за където се е запътил.