„Мис България 2006“ Славена Вътова спортува редовно и разказва как поддържа форма, съветвайки жените на какво да наблягат при своите тренировки.

Славена разкрива, че спортът за нея е начин да поддържа форма и да се разтоварва – "Така че, колкото по-често, толкова по-добре" разказва бившата Мис България, която се завърна в родината, сред няколко прекарани години в Испания.

Бившата миска разкрива, че разнообразява в тренировките си, за да не скучае: "Тренирам кикбокс, играя тенис на маса, бягам (но не на пътека, а на стадиона)..., така че тренировката ми в повечето случаи се състои предимно от аеробно натоварване, или с една дума кардио - това, от което ние жените обикновено най-много се нуждаем.".

Според нея много хора, които тренират в залите, отиват само да покажат грим и прическа и използването на личен фитнес инструктор, се превръща за тях в мода.

Връзката между секс и фитнес, според Славена: "Може би си приличат по това, че при правилно изпълнение на всички упражнения се топят калории. В най-добрия случай ободряват духа и тялото".

Като жена с опит във фитнес тренировките, Славена разказва, че топ упражнения за жените в заалата, зависят от мотивите й да посещава фитнеса: "Така или иначе ние винаги наблягаме предимно на упражнения, които имат за цел да оформят седалищните части, бедрата и корема.

За топ упражненията вкъщи Вътова е категорична: "Секс, секс и секс.", пишат от rozali.com.

Наскоро пред BLife Славена разкри, че е влюбена, но не споделено, защото обектът на нейните чувства не знае.