Май увлечението Азис към Валери Божинов ще се окаже сериозно, а не само PR трик.

Във Фейсбук Василка пусна доста предизвикателна снимка. Певецът е награбил мъжа на Николета Лозанова.

Личи си, че Кралят на фолка е влюбен до уши, а Валери няма нищо против да се снима с фолкаджията. Изпълнителят даже е кръстил албума със снимки With my boy. Светските клюкари веднага предположиха, че между двамата може да се е зародило повече от приятелство.

Преди време Азис не скри в ефира на Нова телевизия, че много харесва Валери Божинов като мъж. Дори тайно си пожелал да се ожени за подобен мъж. Признал му, че го обича, но в присъствието на вече законната му половинка.

"Хайде, нямам търпение да бъда следващата!" - казал пред младоженеца Азис. Певецът от известно време е много близък с Николета Лозанова и покрай нея поддържа близки отношения и с Валери.

Кралят на фолка даже разкри, че има детайлна представа за скрито-покритото в слиповете на национала."Имаше един ритуал, при който младоженецът трябваше да си избере момиче от гостите, а булката - момче, които да им събуят обувките. Валери избра мен.

Клекнах пред него, развързах му едната обувка, свалих я бавно и го погледнах в очите. Никога няма да забравя тази поза. Има хубави, здрави крака има и страхотен пенис, поне от това, което видях през панталоните",споделя Азис, пишат от lifestyle.bg