Независимо от натоварения си график по снимките на „Непобедимите - 2” в България, екшън-звездата Силвестър Сталоун редовно тренира във фитнеса на хотел „Кемпински-Заграфски”, където е отседнал в президентския апартамент на квалитетния хотел в квартал „Лозенец”.

ПР-ите на ”Nu Image” докладваха на медиите, че 65 годишната екшън-звезда няма никакви по-особени изисквания към храната или условията. Миналата седмица той беше засечен и в рибния ресторант на същия хотел, уж в кампанията на тайнствена блондинка. В съботния ден за размисъл /преди първия кръг на кметските и президентски избори!... - б. а./, във фитнеса на Кемпински-Заграфски нямаше жива душа в първата половина на почивния ден.

Явно обичайните заподозрени манекенки и златотърсачки спят дълбок зимен сън, изморени най-вече от нескончаемите си похождения по чалга-кръчмите с единствената надежда да срещнат и се щракнат с някой от звездите на „Непобедимите”.

Първи във фитнеса пристигна към 12 ч. на обед чернокожия Тери Крюс, който участва заедно със Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм и в първата част на „Непобедимите” - в третата по важност роля във филма.

Той е бивш съзтезател от националната футболна лига по американски футбол, а в последните години се превърна в един от най-търсените чернокожи екшън герой във холивудските продукции. Той има много участия в комедийни ситкими и романтично-семейни филми дори. Сега по MTV тече реалити за него и семейството му наречено „Фамилията на Крюз”, той има 22 годишен стабилен брак, плюс 4 дъщери и един син, както и една доведена дъщеря.

Тери Крюз почти всеки ден тренира във фитнеса по различно време, но набляга на кардио-тренировките за паддържане на стройна и стегната фигура, защото мускулите са му в изобилие. Половин час по-късно пристигна и световноизвестния Рамбо, който беше придружаван само от своя фитнес-инструктор, който също е на средна възраст, а заедно със Силвестър наблегнаха най-вече на гладиаторите и тежестите за ръце, свързани с мускулатурата на раменете.

Силвестър Сталон се появи в добро настроение в събота към 12. 30 ч. без охрана, само със своя фитнес-инструктор - също американец. Той беше облечен с боксерки и със сивозелен потник, откриващ мощните му рамене, изпъстрени с многобройни цветни татуировки по цялото протежение на ръцете и мускулите на гърба му. Във видимо добро настроение той потренира около половин час и повече, като непрекъснато сипеше добро настроение и смешни лафове, от които ехтеше полупразния фитнес, за най-голямо съжаление на манекенките, фолк-певиците и плеймейтките, които и този път не успяха да го „пипнат” насаме, не че те знаят за какво го правят всъщност.

Писанията, че заради Сталоун са затворили и обградили цял фитнес са лъжа и плод на нечие развинтено въображение. Явно исполина Сталоун е човек, който знае, че излишната звездомания, не помага на никого, когато човек има за цел да се изкачи толкова високо на небосклона на звездния Олимп в Холивуд.

Във фитнеса на бившия Японски хотел, по времето на тренировките на Силвестър Сталон и Тери Крюз имаше общо 5 човека, от който бившата еротична водеща Светлана Терзиева - Сесил, една упорита китайка, двама англичани, чернокожия Тери Крюз и супер-звездата Силвестър Сталоун, заедно с личния си фитнес-инструктор. До вратата на фитнеса имаше само един симпатичен и фокусиран младеж в марков анцунг, който съблюдаваше за безопасността на звездите съвсем дискретно и от разстояние.