Люба Кулезич е категорична, че при цялата злост, с която е била заливана, човек няма как да не се запита кой всъщност е лошият. Тя смята, че е страшно, когато човек допусне в себе си "тъмната страна на силата".

ТВ водещата приема с ирония факта, че от 35-годишна й викат "баба", споделя самата тя в интервю за сп. Eva.

Това изобщо не й пречи "да се отнася към себе си като към свой партньор" и да полага много грижи за външния си вид. Тя е доволна от лифтинга на лицето, който си е направила и заявява: "нямам промени нито във физиономията, нито в мимиката". Другата редовна грижа, която полага за себе си, е сутрешна тренировка с комплекс от упражнения за жени от канадската армия.

Около нея в момента "има много хора, но няма мъж. А в момента не го и искам. Претърпях огромно разочарование в личен план и в момента не си струва да го замествам с нова връзка (...) Разочаровах се в самия смисъл на връзката между мъж и жена. Защото секса може да си го доставяш, може да си го купуваш, може да го заместваш... Но приятелството не можеш да го заместиш с нищо. А докато не намериш приятелство, по-добре да няма никого около теб. Смелостта да се отказваш от заместители, за да не те сметнат за самотна смотана женка, е красива смелост" - казва Люба Кулезич и добавя, че любовта не се търси, а се случва и е категорична, че на нея ще й се случи.