В сряда вечер, примата на “Диапазон рекърдс” – Теодора, спря дъха на всички гости в столичен клуб с виртуозните си живи изпълнения и харизматично излъчване.

Блестящата ú сценична изява пред препълненото заведение бе доказателство, че само месец след окончателната раздяла на Теди с дългогодишната й половинка в живота - продуцентът Ненчо Касъмов, фолк-дивата е по-бляскава и по-уверена от всякога.

Макар бургазлийката да твърди, че в реалния живот е добро момиче и по-скоро консервативна отколкото скандална, факт е, че именно песните, в които е грешна и лоша са най-исканите от нейните фенове по дискотеките.

Точно в „Два през нощта" Теодора разкри пред всички “своя номер” – малка черна рокля на голо, изумруден поглед и неустоим сексапил, и задоволи жадната за най-големите й хитове публика с парчета като „Гаси тока", „Някой като мен" и „Секс".

Звездата не пропусна да поздрави и празнуващите рожденици в заведението с втория си дует с DJ Jerry “Лоша като тях”, съвсем естествено продължение на успешния им съвместен проект „Моят номер".

В късните часове на нощта, музикалният маратон продължи в друг клуб, където имаше "Балканско парти". Фолк дивата вдигна настроението с някои от най-популярните сръбски хитове и изненада публиката със завидни танцувални умения.

Снимки: Club Playhouse