Ексцентричният певец Jeason Brad Lewis е поредният изпълнител, който се раздели с участието си в музикалното шоу X Factor.

Той се изправи в жестока битка срещу момчетата от Voice of Boys, за които това беше вторият път, в който се бореха за оставането си в шоуто.

Още в момента, в който разбра, че отива на елиминации, Jeason Brad Lewis заяви с усмивка: „Явно времето ми изтече на планетата Земя.” С тези думи той показа, че е бил сигурен, че ще си тръгне, дори още преди да се качи на сцената за последната си изява, пише bliasak.bg.

Решението Jeason Brad Lewis да напусне журито взе единодушно. По време на целия му престой в X Factor певецът не веднъж беше критикуван от Мага, Мария Илиева и Поли Генова, че залага повече на шоуто, отколкото на пеенето си.

Въпреки това Мария Илиева заяви, че „като че ли те нарочихме, че не можеш да пееш, но ти имаш страхотен тембър и това ми харесва.” Тя дори разкри, че би започнала веднага да го продуцира. Jeason Brad Lewis пък напусна сцената със сълзи на очи и с думите, че се чувства добре и че най-накрая ще се наспи.

Снимки: Bulphoto