Моделите могат да бъдат актриси и историята на шоубизнеса често ни дава примери за това. Луиза Григорова e един от топ моделите на агенцията на майка й "Ивет фешън".

Напоследък обаче се е фокусирала предимно върху актьорската си кариера. Тя разкрива, че всичко би дала, за да отиде да работи като актриса извън пределите на родината си.

"Ако отида в чужбина няма да е, за да работя като модел, а за да отида на някой актьорски кастинг или да завърша курс по актьорско майсторство. Моделството беше един период в живота ми, който приключи", категорична е брюнетката.

Макар и за момента да се снима само в "Стъклен дом", начинаещата актриса се изявява и на сцената на НАТФИЗ. Но продължава и с модата като не отказва интересни ангажименти, пише Lifestyle.bg

"Отказах се от модата, защото не ми остава време. Ако изскочи нещо интересно обаче поемам съответния ангажимент. Вече имам право да избирам кой ангажимент ще поема и кой не. Интересни са ми например телевизионните реклами, големите кампании и клиповете", коментира пред сп. "Грация" Луиза.