Най-обсъжданата участничка в „Гласът на България" Роксана признава, че на не е искала да стане победител в музикалния формат.

„Смятах, че това не е моята награда. Аз искам да се изявявам в моя жанр и там да печеля награди", заяви тя в Хай Клуб. Финалът на предаването Роксана посрещнала с голямо облекчение. Напрежението било голямо, най-вече защото искала да изпее песните си възможно по-добре. И когато обявили, че е трета, всички притеснения си отишли.

След края на „Гласът на България" се заговори, че гласовитата ромка ще влезе в „Пайнер". „Много бил искала да бъда една от певиците им, но засега няма нещо конкретно, което мога да споделя. Но има развитие по въпроса", каза тя. Ивана също иска да помогне на набиращата все по-голяма популярност изпълнителка. Примадоната на попфолка обаче смята, че пред младата й колежка има доста подводни камъни, които могат да я провалят. Особено ако прекалено много си повярва.

Засега обаче Рокси е забравила за участията. Иска да разбере какво ще се случи с преговорите за договор. Но не е престанала да обикаля заведенията. Придружава я не гаджето й Калин, с когото са заедно от девет години, а приятелят й от детинство Алекси. Гаджето на Роксана обаче не ревнувал ни най-малко: „Ние от малки ходим навсякъде заедно. Как би могъл да ревнува", смята певицата.