Питате се как Ангелите на Victoria’s Secret се подготвят за предстоящото си модно шоу?

Е, със сигурност можем да ви кажем, че великолепната Адриана Лима прекарва по-голямата си част от деня в залата по бокс.

Ангелите може да изглеждат като жени, чиито тела са дар от Бога, но не веднъж са признавали, че божествените си фигури дължат на спорт, йога и здравословно хранене. Добре де, и на известно гладуване, но само преди качване на подиума.

Адриана Лима е пример за модел от световна величина, който залага предимно на спорта.

Тя споделя, че тренира по два пъти на ден и пие протеинови шейкове, направени от яйца на прах.

Красивото мамче също така пие и много вода, но я спира напълно 12 часа преди ревю. Така ще направи и преди днешното шоу на Victoria’s Secret.

„Никакви течности, за да мога да се обезводня. Понякога можеш да свалиш около 3,5 килограма само с въздържане от прием на течности”, казва 30-годишната Лима.

Моделът прекарва безброй часове във фитнеса практикувайки бокс и вдигане на тежести. От август месец насам тя тренира усилено, за да влезе в перфектна форма.

„Режимът ми е много интензивен. И не става въпрос за това по колко време прекарваш в залата, а е важен интензитетът, с който спортуваш. Аз скачам на въже, боксирам се, вдигам тежести, но и лесно се отегчавам. Трябва постоянно да сменям упражненията иначе ми става скучно. ”

От девет дни насам тя е спряла приема на твърди храни.

С такъв режим дори и да не си Ангел ще влезеш в зашеметяваща форма.



Източник: