Тоталната раздяла между прелюбодееца Иван и съпругата му Вихра вече е факт.

Отчаяната съпруга категорично отказва да се представя или подписва като г-жа Христова, пише„Всеки ден".

Вихра е възстановила моминската си фамилия Петрова и е заличила всичко, което може да й напомни за кошмарния финал на отношенията с „опосума".

Във финалните надписи на предаването й тя е представена именно като „Вихра Петрова" вместо „Вихра Христова", както бе до неотдавна, забелязаха по-наблюдателните зрители.

През лятото тя и цяла България разбраха, че Иван й изневерява с колежката й от „Станция Нова" Ирина Сарачинова, водеща на „Най-добрата майка". Аферата бе съобщена първо на страниците на „Всеки ден". В момента на Вихра й се налага да продължи да работи с любовницата на мъжа си, но нищо не може да я застави да носи името на човека, който разби семейството им и публично я унижи.

Процедурата по развода им е към самия си финал и дори да не е излязло решението за край на брака, Вихра не е длъжна да спазва буквата на закона и може да се подписва както си иска, коментират запознати с делата на бившото семейство.

Те дори съветват злополучната булка, която миналото лято подписа с Иван, въпреки че живеят на семейни начала от десет години, да го съди до дупка.

Дали ще успее да вземе половината му богатство, не е много сигурно, защото то е натрупано, преди да сключат брак, обясняват юристи. Оказва се, че съпругата може да претендира едва за около 15% от реалното имущество и пари на бившия си.

Вихра обаче има право да настоява за попечителство над детето им и съответно за солидна издръжка. По всяка вероятност 6-годишната Ава ще остане изцяло на грижите на майка си. Таткото ще гледа отрочетата на любовницата си Ирина, а своята собствена дъщеря ще вижда само в определени от съда дни и часове.

Снимка: Булфото