По-малко от месец, след като се раздели с приятелката си Никол Шерцингер, пилотът на Макларън Мерцедес Люис Хамилтън си намери нова изгора.

Британецът бе забелязан в компанията на красива брюнетка в лондонския "Плейбой клуб" миналата нощ. Освен новата му половинка, Хамилтън бе заедно и с футболистите Ашли Коул, Франк Лампард и Уейн Бридж.

Двойката, за която самият Хамилтън твърди, че са само много близки приятели, беше облечена почти еднакво - с черни кожени якета. Според "The Sun" новото момиче до Люис е Вивиан Шарлот Буркхард.

25-годишната красавица е родена в Германия, но на 15 години заминава да живее на остров Гранада. През 2007 година става кралица на красотата и участва в конкурса "Мис Свят 2007", който се провежда в Китай.

През октомври 26-годишният Хамилтън се раздели със съдията в X Фактор и бивша вокалистка на "Пусикет Доулс" Никол Шерцингер, след като прекараха четири години заедно.

Според запознати, пилотът не е бил готов за семейство и деца, за които 33-годишната певица е мечтала. Никол заговори за деца още в края на 2008 г., когато сподели пред медиите: "Никога не съм била по-щастлива. Люис е невероятен, много скромен и изключителен кавалер. Много бихме били щастливи един ден да си имаме малки красиви като ангелчета бебета".

Близостта между пилотът и певицата обаче явно се е изпарила и двамата вече гледат в различни посоки.

"В момента с Никол сме просто приятели и всеки продължава напред. Никога не е лесно да минаваш през такъв период, но точно тези моменти те изпитват и те правят по-силен", заяви по повод раздялата си с Никол Люис.

"Имам моето семейство, което ми помага и е до мен и така се чувствам много по-добре. Предстоят хубави празнични дни покрай Коледа, които нямам търпение да прекарам с най-близките си хора", заяви уверено пилотът.

За Никол раздялата изглежда по-сериозна. Красивата брюнетка била много разстроена и за нея в момента е проблем да се съсредточи върху ангажиментите си, пишат от sportni.bg