„Да, бях мъртво пияна строших дрегера, лъхах на алкохол и повръщах цяла нощ. После си тръгнах гола", така ангелският глас на попфолка Емилия, с ирония коментира клюките по неин адрес, че е била пияна на участие в Пловдив, където се е изложила пред публиката, залитайки.

„Изморих се да опровергавам някакви нелепи слухове, Няма смисъл. Тъжно ми е, че тези неща ги четат и моите фенове, които сигурно вярват. Лошо е, че предизвикват отрицателно отношение към мен, към моите колежки, за които се пишат същите глупости. По коментарите във форумите съдя, че наистина феновете вярват в такива драсканици. Медиите ни създават образ , който няма нищо общо с действителността", казва Емилия, цитирана от Blife.bg

Тя е натъжена от факта, че рядко някой пише, за успехите на певците.

„А що се отнася до личния ми живот, той си е мой и няма как да се знаят подробности за него. У дома нямам камера. Може да съм много нещастна, може да съм много щастлива. Това касае само мен и никой друг. Аз съм певица и медиите трябва да пишат за моето творчество. Убедена съм, че тези мои думи ще бъдат извадени от контекста на казаното и ще има някакви апокалиптични заглавия, но какво да се прави", отсича Емилия.