Все повече знайни и незнайни разбирачи и критици намират, че сълзливото шоу „Море от любов” по Би Ти Ви с водещ демодираната Наталия Симеонова няма място вече в ефир.

Отреждат му заслужено място в нафталина и затова продуцентът Маги Халваджиян го спира в началото на следващата година, когато изтича договорът му.

Той разбираемо нямало да бъде подновен и няма да има кой да разплаква емоционалната аудитория на предаването ветеран. Говори се за изчерпана концепция и липса на атрактивни участници, които да вдигат рейтинга му.

Има едно разминаване в мненията, ако се вземе предвид изследването, което показва, че „Море от любов” въпреки всичко е най-гледаемо в своя часови пояс в късния съботен следобед.

Шефовете му и тези на телевизията обаче преценяват, че то е гледано по инерция и това не може да заличи впечатлението за старомодност и неатрактивност на водещата. Затова възнамеряват да освободят Наталия от работа, което съвсем скоро ще я постави в числото на безработните.

Тези, които са наясно с близките приятелски отношения между Халваджиян и Наталия Симеонова обаче, предполагат, че той няма да я остави с малко дете на улицата и затова ще съдейства за преместването на романтичната рубрика в друга телевизия под друго название, пишат от kliuki.bg

Предполага се, че предаването ще акостира в БНТ или Нова тв.