Македонското девойче Райна споделя, че преди да срещне колегата си Константин, с когото бяха заедно 6 години, е имала бурна любов, която пламнала, когато била на 16, и продължила до 22-ата.

"Аз направих първата крачка и прекратих отношенията ни, не дооцених момчето. А защо връзките ми стигат до шестата година, нямам отговор. Всичко зависи от това кой какво търси в една любов. Съзнавам, че изискванията ми не са малко. Но никога не бих ги занижила, за да се водя на всяка цена "обвързана". Много хора са склонни да правят компромиси с достойнството си, за да бъдат с този статус", обяснява певицата.

След раздялата на двете „пилета” Райна дълго време благородно мълча за причината за разлъката, която е станала факт още през есента на 2009 г.

Въпреки че всички я знаеха – просто пилето с македонски произход и нрав със закъснение разбра за любовните изпълнения на свободолюбивия си приятел Константин и събра смелост да го зареже. Коцето пък пръв започна да си споделя пред медиите, че е имал „топла връзка” с настоящата си съпруга Надя още по времето, когато е ходел с фолкфурията.

Накрая Райна не издържа и потвърди неофициалната версия за раздялата им. А именно, че не могла да понася повече коцкарските изпълнения на вечно разгонения фолкидол. Тя сподели също, че се радва, че е „прогледнала” навреме за това що за плейбой има до себе си, преди да е станало прекалено късно, съобщава БЛИЦ.

Нещо повече, красивата македонка смята, че ако не се беше разделила с палавия фолкпевец, досега със сигурност щяла да е разведена с дете.

В момента Райна все още не иска да каже дали Единственият мъж е дошъл на бял кон при нея. Споделя само, че мъжът, който може да спечели сърцето й, трябва да е смел, отговорен, страстен, борбен, честен.