Новата Мисис България Венета Харизанова, която има амбиции за кино кариера, бе набедена от интернет форумци, че си е направила пластични корекции на лицето, след като в мрежата се появиха нейни снимки, на които изглежда доста различна.

Тя обаче е категорична, че няма и не би могла да има пластични корекции, защото страдала от алергия, пише сп. "Блясък".

"Не съм против пластичните корекции, но за момента не мога да рискувам. Аз правя алергии към кремове и гримове, поради което се мажа с най-обикновен краставичен крем, който струва 1,20 лв. Това е вече от година и половина. След като излязох от Dancing stars, в началото на ноември започнах да страдам от алергия, обикалях осем месеца по болници - до юни миналата година. На солариум не съм стъпвала, на слънце не съм се излагала, защото се обривам. Минах на специален хранителен режим, но от него започна да ми пада косата. Една от причините пък да я изсветля, е да махна черното, защото боите също не ми понасят."

Харизанова, която в момента се занимава с актьорство и успешно се представя на кастинги предимно в чужбина, казва, че ботоксът е недопустим пред камерата, защото прави лицето безизразно, а филърите го подуват и също му придават неестествен вид. "Към пластични операции се прибягва, ако имаш някакъв дефект или комплекс и определено, когато минеш една възраст и искаш да изглеждаш по-добре", заключи Венета.