Чаровната дизайнерка Весела Тотева разказа пред Blife.bg защо е решила да се занимава с мода, какви са бъдещите и проекти и планира ли сватба с любимия мъж.

Преди повече от година Весела Тотева откри първият си бутик в столицата, който се радва на огромен успех. Красавицата сподели пред камерата на Blife, че да се занимава с мода и е дългогодишна мечта.

Съвсем скоро излезе и новата колекция от тоалетите на Веси. За рекламни лица тя избра Емилия, Анелия и Никол Станкулова защото смята, че са едни от най-актрактивните и красиви българки. Това е първият проект, в който бившите жени на Коко Динев участват заедно. В колекциите си Тотева набляга на естествените материи, нестандартни кройки и сексапилни тоалети, които са предназначени за дами с вкус.

Според Весела българките в последните години коренно са променили своят стил и се обличат значително по-добре. Бившата водеща е на мнение, че нашенките са съчетание на красота и стил. Самата тя признава, че често и се случва да обръща след жени по улицата. Чаровното миньонче се чувства най-секси в рокли, но в ежедневието си предпочита по-свободни дрехи.

Екс водещата на "Ало, къщата" не планира да се върне в родния ефир, тъй като в момента е прекалено ангажирана, но признава, че това е нейна голяма страст. Може би в бъдеще ще видим Веси в ролята на водеща на някое модно предаване. "Ако трябва да се връщам на екран и да се занимавам с бутика ще трябва първо да се клонирам", шегува се русото изкушение.

Към момента Весела не планира сватба с дългогодишния си приятел Елин Топузаков, тъй като смята, че това не е определящо за отношенията им. Двамата са една от малкото стабилни двойки у нас. Веси призна, че не е от ревнивите жени и може би именно това ги е задържало толкова години. Въпреки че няма да минават под венчилото скоро, двамата влюбени биха били много щастливи да имат наследник.

сн.: Ивомир Пешев