C работа по дебютен албум и национално турне ще продължи животът на след края на музикалното риалити “Х фактор” по Нова телевизия.

“Тавата ми вероятно ще включва около десетина песни”, каза младата певица. Сред парчетата в новия й албум ще бъде включена и песента “На инат”, с която Поли победи на българската Евровизия тази година.

Дебютният албум на Поли ще съдържа не само солови, но и дуетни изпълнения. “Те са налице, записани са, но още не е ясно кои ще влязат и кои не”, разказа Генова пред "Труд".

Певицата и екипът й все още умуват как да се казва дискът й. “Заглавието е работно, но сигурно ще го сменим”, призна Поли Генова.

Освен на усилената работа по песните и журирането в музикалното риалити Поли се е отдала и на подготовка за национално турне, на което по всяка вероятност ще представи албума.

“По план трябва да посетя много градове, затова все още сме в процес на трескава организация”, каза тя.

В момента текат последните концерти в "Х фактор". След края на шоуто Поли ще се съсредоточи изцяло върху албума. “Иска ми се той да излезе в края на тази, а не в началото на другата година”, призна младата певица.