Глория - все така стилна и еднаква

Глория е от певиците, които определено имат стил, дори кокетното й държание понякога да ни идва в повече.

В новия й клип към песента "Ненаситна" обаче тя е толкова еднаква, колкото и всеки път, когато сложи дългата рокля в комбинация с дългата коса на букли.

Липса на всякакъв сюжет, безразборна смяна на визии и префърцунено държание.  Жалко само за хубавата песен, която сякаш заслужаваше нещо по-вълнуващо.



Ева Лонгория без макиаж

Отчаяната съпруга Ева Лонгория наистина ще се отчае ако се види отстрани. Без Фотошоп и грим тя тотално не прилича на себе си.

Не веднъж сме се убеждавали какво прави добрият макиаж с лицето на доста родни и чуджестранни вип персони. Това е поредното доказателство.

Не знаем само как братът на Пенелопе Крус си ляга с Ева, освен ако тя не си ляга с пудрата и сенките, обилно нанесени върху лицето й.

Лейди Гага - като торта или козунак?

Определено може да включим Гага към класацията за най-безумни прически, наподобяващи козунак. Певицата се появи преди няколко дни в Индия с голям обем и нашарена коса, които отново предизвикаха доста противоречиви коментари.

Все още не сме сигурни обаче дали косата на блондито прилича повече на торта, отколкото на козунак. Всъщност прилича и на захарен памук...

И въпреки че сме удивени от избора на Гага не може да отречем, че ще бъде доста скучна ако е като всички останали.