Българските медии, които подкрепят поп фолк музиката са много повече от тези за другите жанрове.

„Има страшно много изпълнители, които никой не знае. Трябва да има телевизия, която да лансира и не толкова известните лица." Това заяви поп певицата Лейди Би. Според нея българският шоубизнес определено се развива, но има нужда от медия, която да излъчва само български поп, рок и хип-хоп изпълнители.

Скандалната изпълнителка заяви, че е щастлива, защото има доста работа. „Имам минимум три участия на седмица. Много се старая и всички са доволни от мен. Но, все пак има нужда от медийна помощ,", коментира тя. Знойната брюнетка не се определя звезда и смята, че хората я харесват, защото е земна. Говоря с всички, дори когато съм на участие, изтъкна тя, цитирана от в. "Новинар".

Лейди Би посочи, че от малка е почитателка на Майкъл Джексън, Уитни Хюстън, Арета Франклин и Джеймс Браун. „Обожавам и Лил Ким, аз съм Лил Ким на младини, както казва един мой приятел", отбеляза тя. По думите й едно време се е обръщало внимание на пеенето, а сега повече се гледа ефектността. "Никой не те слуша как пееш", оплака се тя.

Певицата, която е известна с екстравагантния си стил, препоръча за този сезон клинче, туника и шапка. "Аз съм много изчанчена, но много ми харесва клинче с плетена рокля и шапка", обобщи тя.