Актьорът Симеон Лютаков, станал популярен от сериала “Седем часа разлика”, се разкъсва между фотографията и актьорската си работа, сподели той в интервю по бТВ.

“Имал съм порив да захвърля всичко и да се отдам само на снимане. Преди няколко години направих така и прекарах 2 години в Африка. Мисля да го повторя, да направя същото и с Южна Америка”, признава Лютаков, роден и израснал в Русе.

Африка и арабите го пленяват. Сравнява ги с нашите родопчани. “В пустинята са спуснати от космоса. Там съм виждал най-едрите звезди през живота си”, пише БЛИЦ.

Лютаков признава, че постоянно сънува три стари къщи, които се намират в родния му град. “Русе е особен град, различен. Има здравословна консервативна среда. Но това, което помня от едно време, вече не е това, а и приятелите ми вече са го напуснали”, разказва с носталгия актьорът.

За това как общува с моделите, които снима, Лютаков казва, че говори много с тях. “Интересува ме начина, по който искат да се видят те самите.”

На много от снимките е красивата му приятелка Кристина, студентка.”Забравяме се като снимаме и много експериментираме двамата”, споделя Лютаков, който има 10-годишна дъщеря от предишна връзка, която живее в чужбина.