Причина две от най-провокативните дами на шоубизнеса да се озоват на едно място стана поредното грандиозно парти на мъжкото списание Mr.BiG, което този път беше в софийския клуб MASCARA на 26-ти октомври.

Черната Златка украси корицата на новия брой с екстравагантна визия, вдъхновена от еротичното арт-шоу The BirdCage Show на дизайнера Валентин Кулагин, което прикова погледите на всички гости в заведението.

Звездата на вечерта бе в центъра на вниманието, но не се поколеба да го подели с не по-малко атрактивната Lady B, която изненадващо се включи в спектакъла със специално изработен за нея дизайнерски тоалет на Кулагин.

И докато момичетата танцуваха на сцената, подкрепяни от изпълнителката, която пееше на живо парчетата от програмата, Злати Димитрова се преоблече в стилна черна рокля, за да бъде по-близо до новия си любим и да поздрави лично гостите на лейбъла Mr.BiG.

Този път на купона на списанието се събра интересно разнообразие от БГ-изпълнители – Ан-Джи, Краси Аврамов, Сантра, DJ Lion, както и Биг Ша, който се споделяше маса с Ghettoman от Хората от гетото.

Най-новата риалити звезда – Христо Сираков пък за втори път се появи на Mr.BiG парти с една и съща тайнствена русокоса дама, с което провокира противоречиви коментари от присъстващите.

Модните среди бяха представени от Best Model of the World Ива Атанасова (на корицата на предишния брой) и бившия топ-модел и настоящ шеф на модна агенция MAXX Катя Дюлгерова.

Не липсваха и ТВ-водеши – Албена Вулева и Гери Гочева също уважиха партито.

Вижте фотогалерия:

Черната Златка и Lady B на парти на Mr.BiG