Поп звездата Никол Шерцингер явно вече е прежалила пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, с когото се раздели само преди дни, защото била забелязана да вечеря в интимна обстановка с нов мъж - рапъра Дрейк, който имаше вземане-даване с Риана.

Никол и Дрейк се срещнали в изискан италиански ресторант и въпреки че флиртували цяла вечер, си тръгнали поотделно. Очевидци обаче разказват, че това било умишлен ход, за да заблудят дебнещите ги папараци.

"Никол се беше постарала да изглежда зашеметяващо тази вечер заради Дрейк. Той е свикнал да бъде заобиколен от красиви жени, но тя определено успя да му завърти главата. Не знам дали това между тях е сериозно, или Никол просто се забавлява след като скъса с Люис Хамилтън", разказал един от посетителите в заведението, пишат от bliasak.bg.

А раздялата със състезателя определено наранила много красивата брюнетка. Нейни колеги от американското издание на риалити шоуто X Factor, в което тя е съдия, издали, че певицата преживявала случилото се изключително тежко. "Никол страда много и изплака реки от сълзи на рамото на водещия Стив Джоунс, който й е голяма подкрепа в момента", подшушнал колега на звездата.