Венета Харизанова има предложение да участва в холивудската продукция „Непобедимите 2“, която се реализира в България.

„Ролята ми ще се снима два дена, за момента обаче още чакам за нея. Гарантираха ми 99.9%, че ще играя, но в следващия момент решиха, че ще извикат за нея холивудска звезда и сега съм на изчакване за ролята“, сподели Венета.

Тя отрече слуховете, че е причаквала знаменитостите, които участват във филма, като се е навъртала във фитнеса на хотела, в който са отседнали. „Как е възможно да преследваш някого във фитнес? Това звучи несериозно. Във въпросния фитнес ходя от 7 години. Освен това тези звезди ходят с охрана. А и нито един от тях няма да тръгне да се занимава с която и да е българка. Истината е, че работя по същия проект и продължавам да работя по него. Дори не съм ги виждала на живо, с изключение на Силвестър Сталоун, който всъщност се очакваше да бъде най-труден за комуникация“ - сподели Харизанова пред bliasak.bg.

Харизанова издаде, че около Коледа ще се снима в друга продукция, в която ще си партнира с Долф Лундгрен: „Филмът се казва Wonderland. Австралийска продукция е. Единственото, което мога да кажа е, че снимките ще бъдат около Коледа. Всъщност във филма убивам Долф Лундгрен“.