Луиза Григорова отблъсква ръката на Явор Бахаров и демонстративно сяда максимално далеч от него. Тази сцена няма да влезе в най-новия сезон на хитовия сериал “Стъклен дом – Наказанието”, пише в. “България днес”.

Връзката на героите Алекс и Хари не се е разпаднала. Но между Явор Бахаров и Луиза Григорова – най-красивата двойка в родния шоубизнес, се случвала някаква драма, пише .

На откриването на нова верига магазини в столичен мол двамата не си говорели, но се поглеждали и демонстративно седнали на разстояние един от друг.

Очевидци на хладните отношения между двете тв звезди станали десетки шопинг маниаци. В началото на вечерта Явор опитал да заговори любимата си. Вместо да му отвърне с милувка, Луиза бутнала ръцете му с отривист жест. След това светкавично се дръпнала в обратната посока и избрала да седне максимално далеч от любимия си. До края на вечерта хубавицата не се доближила до гаджето си и двамата си тръгнали отделно.

Цялата случка разстроила много Явор. До него обаче се настанила моделката Диляна Попова. Бахаров не отделил очите си от нея и непрекъснато намирал повод да я заговори и да сведе ухо, за да чуе думите й.