Тънки крака, изпито лице, немощна походка – актрисата Деми Мур просто не прилича на себе си след скандалните разкрития за изневерите на съпруга й.

Тъй като през последните седмици семейните проблеми на актрисата станаха обществено достояние, холивудската звезда се превърна в истински скелет.

Свидетелство за това как скандалът се отразява на Деми са снимките, които папараци успяха да направят на двойката преди дни. Въпреки сериозните проблеми, които имат, двамата правят опити да спасят брака си ходейки на семейни консултации в религиозния център Кабала в Бевърли Хилс, съобщава Daily Mail.

Изглежда обаче терапията не дава желаните резултати, а актрисата продължава да се топи. „Деми е много разстроена от случилото и отказва да яде“, споделят притеснени приятели на Мур пред американските медии.“А това се отразява и на здравето й.“

Скандалните разкрития за изневерите на Аштън, както и слуховете, че любовницата му е бременна са на път окончателно да съсипят Деми. И въпреки че на пръв поглед двамата все още се опитват да спасят брака си, според слуховете все по-често се случва Аштън да остава в дома им в Лос Анджелис сам, докато Деми предпочита да бъде в Ню Йорк, пишат от hotarena.net.