На 17 септември Надя и Константин отпразнуваха 1 година от сватбата си. Те признават пред медиите, че са все така влюбени и не крият радостта си от семейното щастие.

"Аз съм щастлива, много щастлива, както съм била и преди една година. Много спокойна година мина"- казва с усмивка Надя, а Коце я допълва: "По никакъв начин не сме почувствали това, че както казват хората, като се оженят, слагат някакви бариера и почват неприятните неща, напротив - ние се чувстваме щастливи и влюбени" - категоричен е той, пишат от signal.bg.

Певецът казва за съпругата си: "Много е хубава, радвам й се с всеки изминал ден. Взел съм си я с много любов и много си я обичам".

Двамата споделят, че много рядко се случва да имат пререкания за нещо, но ако се случи, то кавгата приключва доста бързо. "Винаги заедно взимаме решенията и затова няма драми в отношенията ни. Много трудно се караме, може би досега сериозно никога не сме се карали" - обяснява Константин.

Не е тайна, че фолк изпълнителят има близки приятелски отношения с колегите си от трио БИК - Илиян, Борис Дали, както и с дуетната си половинка Преслава. С гласовитата певица успя да се сприятели и със съпругата му Надя. Коце обаче отсича: "Най-обичам да се забавлявам с Надето. Взимам си я на участие и си купонясваме".

Снимка: Булфото