Мис България 2005 Славена Вътова, една от най-красивите ни миски, даде много откровено интервю, в което разказа за живота в Испания и Италия, новото начало в България и за пореден път хвърли светлина върху скандала с порно клипа, който беше публикуван в интернет.

Скоро след като печели титлата Мис България, Славена отива в Испания при майка си и започва работа като хостеса в заведение. След като научава езика, тя започва да работи като преводач в частна болница, връща се за малко в България и отново заминава, но този път за Италия. Там работи около година в дистрибуторска фирма за маркови дрехи.

Този път, Славена се завръща у нас, за да остане. Тя има идея, която иска да реализира в България и определено има желание да остане, но ако не се получи ще пробва навън.

Мис България не пожела да разкрие какво точно подготвя, но беше категорична, че няма да е в сферата на шоубизнеса, модата или телевизията.

Славена не скри желанието си да стане бизнес дама. Според нея, красотата не би могла да пречи.

Красавицата е имала връзка с испанец и смята, че те са много освободени, темпераментни и грижовни.

„Испанците са горещи. Българите са с много голямо самочувствие и не демонстрират емоции”

Един от недостатъците на испанците бил техният ръст. Мита за силните, големи мачовци, си остава в сериалите. Средният ръст на мачовците бил 170см!

Относно секс клипчето в което беше забъркано името й, тя коментира: „беше много комична история”. Славена разбира за филмчето, когато притесненият екип от модната агенция за която снима в България и се обаждат по телефона. „Категорично не съм аз”.„Аз имам отдавна татуировка на врата.”

Красавицата завършва разговора пред Blife с новината, че е влюбена.  „В момента не е споделено, защото той не знае.”