Моделът с най-хубава физика в света – българинът Мирослав Йончев заминава за Милано, за да се превърне в звезда на висшата мода.

В столицата на модата го очаква нов апартамент, автомобил и добре платен ангажимент за световната модна агенция Urban.

Мирослав Йончев, който е известен като най-успелия Мистър България, бе желан и от други модни агенции със световно влияние – Elite и Fashion, но те бяха преборени от конкуренцията.

Миро, който е световен шампион по фитнес, ще има щастието да се възползва от договор с фиксирана сума за цели две години.

Йончев е и първият български супер-модел, изкачил се толкова високо във световната мода, нареждайки се до имена като Маркус Шекенберг в топ 10 на най-скъпо платените европейски модели.

Ангажирането на Миро в Urban може да се сравни с трансфер на футболна звезда като Бербатов в най-големите отбори на света.

След като стана първият българин спечелил приз от най-големия форум в модата-‘Менхънт”, аналог на „Мис Свят” при жените, Миро бе поканен през 2007 да дари световните си отличия на Националния исторически музей, с което става първият модел и четвъртият спортист, представен в музея.

Новият модел на световния моден гигант стана мъжки татко само преди 5 месеца и се мести в Италия със съпругата си Симона и малкия Стоян.

Освен с модните и спортните си постижения, Миро Йончев е познат и като президент на модна агенция “MY Agency”. Той възстановява световни шампиони и олимпийски състезатели в почти всички видове спорт.