Груув и фънк, радио и телевизия, кино и сцената на “Гласът на България” - това е всекидневието за Мартин Лепоев, по-известен като диджей Мартен.

Само на 32 години, той вече има сериозен медиен стаж зад гърба си.

Сменил е не една телевизия и радиоканал, играл е във филма “Лора от сутрин до вечер”, организира партита, Но не това е най-важната новост в живота му. От вече цял месец Мартен е и съпруг на дългогодишната си приятелка Юлиана.

На 13 години Мартен Роберто започва да играе тенис, но скоро се налага да избира - спорт или учение. След осем години на корта се отдава на второто като възпитаник на Френската гимназия. От ученическия му период идва и идеята за псевдонима Мартен - негова “табела” и до днес.

Може би за добро двойката на кандидатстудентския изпит по литература проваля плановете му за следване в университета. “Изпрати ме право на границата. Уволних се след една година и само четири дни по-късно вече бях на работа в един клуб”, разказва той. Започва да се занимава и с музикална журналистика и води предаване в Ринг тв, а скоро след това и в телевизия ММ. Успоредно с работата на тв водещ Мартен поставя и друго ново начало - рубрика в радио FM+. Прави и концепция за ново предаване, но скоро то продължава без автора си - факт, който Мартен и до днес не може да си обясни.

Следваща спирка - радио “Витоша”. Там не той избира, а само пуска музиката. Това обаче скоро се променя. В момента Мартен води предаване по радио “Нова” заедно с групата “Три о файв”.

Екстремно е не само всекидневието му. Татуировки, козя брадичка и флешове на ушите (големи дупки, през които се вижда - б.р.) - това е запазената марка на Мартен. В този вид е на екрана всеки понеделник и четвъртък от повече от месец. Поредното му ново амплоа е водещ в “Гласът на България”. Въпреки богатия опит в медиите, още се притеснява на сцената. "Понякога започвам да фъфля и да сдъвквам думите", разказва той. В музикалното риалити попада случайно. “Много мило ми стана, че хората са се сетили за мен и ме поканиха”, казва Мартен.

Той има много фенки и с всеки ден стават все повече. Най-голямата от тях обаче е любимата му Юлиана, с която са заедно повече от пет години. Тя също споделя страстта му по татуировките и има не една по тялото си. Учи икономика и стажува в рекламна агенция.

От вече месец двамата официално са семейство. Казаха си “Да” в столично заведение в компанията на 80 близки и приятели. Засега бракът е само граждански. Църковният ще бъде във Варна, но датата пазят в тайна.

“Много умна и красива жена, която е видяла много от мен - и хубави, и недотам хубави неща. Има една поговорка - свинята лебед не става. Но аз смятам да не “свинствам” повече”, шегува се Мартен. Младото семейство вече дори мечтае за наследници. Да пуска музика и да си почива вкъщи с Джули, са най-зареждащите изживявания за диджея тв водещ.