Скандалният рапър Ванко 1 стана сватбен агент.

Той е организирал най-пищната сватба за 2011 година - тази на и в Правец преди няколко седмици.

Ванко 1 каза, че не вижда нищо странно в това и уточни, че от 6-7 месеца е официален продуцент и мениджър на Николета. "Моята част е да сключа конкретните договори на Николета за медийно отразяване", каза рапърът пред бтв. И допълни, че през пролетта на следващата година ще "направи голяма продуцентска къща".

Рапърът отказа да отговаря на конкретни въпроси на водещата Лора Крумова с мотива, че това са лични неща. "Питаш ме лични неща, а аз не съм толкова близък с теб, за да ги казвам. За мен е личен въпрос от какво си изкарвам парите. Не извършван никакво престъпление като отказвам да кажа как си изкарвам парите. Аз съм Ванко 1 и се чувствам номер 1", заяви бившият затворник.

Той допълни, че не се стреми непрекъснато да акцентира на факта, че бил зад решетките. Но приема за нормално това да експлоатира в клиповете си факта, че е бил там. За мен това е бил моят живот, аз съм преминел тези неща и съм горд, че съм го преодолял", каза още той.

Ванко 1 заяви още, че не си е издавил никаква поука от престоя в затвора, тъй като не бил извършил престъпленията, за които бе осъден. В някакви университети правистите ще изучават това дело след години, убеден е той.

Рапърът се обяви за легализация на проституцията. Той влезе в затвора за склоняваме на млади момичета към извършване на платени секс услуги.