Тодор Колев поряза мераците на Лора Крумова, за да гостува в нейното предаване.

Българският Чарли Чаплин вече трета седмица мотае водещата и не дава съгласие да дойде в студиото й за по- лично интервю, твърди в. “Всеки ден”.

Първоначално Тодор се застраховал, че не е гледал “Тази неделя” и иска да се запознае с предаването, за да прецени дали да участва. На втората седмица отговорил, че ако дойде, трябва да получи хонорар.

“Вие си вдигате рейтинга и печелите от реклама, а моят кяр какъв е?”, попитал звездата от куп родни филми.

Предполага се, че е поискал поне 2000 лева, за да изповяда личните си тайни пред микрофона на Лора. Уговорката била, Адама да признае за страшната болест, с която се бори.

Крумова, без да се замисли, обещала хонорара на звездата. Тя веднага се консултирала с продуцентите, които също казали, че няма никакъв проблем да изплатят исканите пари. Нещата уж били опечени, а водещата дори възнамерявала да рекламира предстоящото участие на актьора.

Ненадейно той позвънил на екипа и обяснил, че настоява за двойно по-високо заплащане – 4 000 лв. “Това си е чист рекет, този човек за какъв се смята”, възмутила се тв блондинката пред колежки, доверявайки капризите на Тодор Колев.