В първият ден на октомври, на приказната панорамна тераса на един от най-красивите хотели в Солун с изглед към целия град се състоя сватбата на красивия модел Деси Зидарова.

С настоящия й съпруг Мишо се познават отдавна, но позволяват на любовта помежду им да се разгори с пълна сила през тази година.

„Ние имаме нещо, за което много хора се борят, но може и никога да не го имат. Ние не дразним никого, нито искаме да сме трън в нечии очи. Напротив, заедно сме, защото имаме онова, което се случва – любовта”, казва Деси пред сп. Hello! Мишо продължава мисълта й: „Между нас всичко е истинско и продължава да е истинско.”

Мишо е разведен и има син от бившата си съпруга. За Деси това пък ще бъде първи брак, въпреки че от съжителството си с бизнесмена Веселин Янев, с когото от няколко години са разделени, има две деца. Малчуганите на Деси и синът на Мишо се разбирали идеално, играели и се забавлявали заедно. Именно затова те приели добре новината за сватбата на родителите си.

Последния коментар на Деси по въпроса за делото, което се води за побоя над нея, бе, че то е замразено. Зидарова обаче изключва най-тиражираната версия виновник да е бившият й мъж Весо, тъй като, веднага след побоя, той отишъл в болницата, за да я види.