Бионсе изобщо не е нервна, че ще става майка. 30-годишната певица очаква първото си дете от съпруга си Джей Зи и се чувства благословена, че всичко в личния й живот върви по мед и масло.

„Всичко е прекрасно. Толкова съм щастлива“, сподели Бионсе в интервю за сп. „New!”. “Не съм нервна, защото знам, че се случва в правилното време – омъжих се, сега чакаме бебе. Не сме бързали с нищо“, допълва тя.

Красавицата похвали и съпруга си за това, че е нейният най-добър приятел и тя винаги може да разчита на него за подкрепа.

„Той е моят най-добър приятел, благословена съм, че е мой съпруг. Заедно сме, откакто бях на 20, той е моята опора за всичко“, признава още Бионсе.

Тези нейни откровения идват на фона на слуховете, че бременността й е фалшива. Преди дни се появиха кадри с певицата в австралийско тв шоу, където в един момент коремът й буквално се сбръчка.

Веднага след това медиите пуснаха информация, че най-вероятно бебето й ще бъде родено от сурогатна майка. Говорителят на звездата обаче тутакси отрече слуховете и ги нарече глупави и нелепи.