Звездата от „Бързи и яростни” и „Трите хикса” Вин Дизел е поредната холивудска знаменитост, която очакваме да пристигне в България.

Гологлавият мачо ще се присъедини към мегапродукцията „Непобедимите 2”, която се снима у нас, твърди филмовото издание Starzlife.

Според сайта Вин щял да се превъплъти в образа на тайнствения персонаж Тимонс.

Кинаджийският сайт bzfilm.com обръща особено внимание на това как се чувстват останалите холивудски звезди, които вече се развихриха у нас, пише monitor.bg.

*Вин Дизел

Чък Норис, който не е от най-разговорливите, е публикувал в профила си във Фейсбук сравнително подробно своите впечатления от България:

“Привет на всички. Вече от седмица сме в София, България, където работим върху снимките на „Непобедимите 2”. Нещата са перфектни. Появи се сняг, което може да ни изправи пред известни предизвикателства. Стига да имам време, ще ви пиша подробности. Бог да Ви благослови, Чък и Джена (Джена О'Кери e настоящата съпруга на актьора, от която има две деца – бел. ред.).

Норис се е проявил и като фотограф и е сложил в профила си две снимки от хотела си, докато е бил в София. Макар и с не особено добро качество, на едната се виждат кубетата на храм-паметника „Александър Невски”.

Жан-Клод ван Дам, който играе един от лошите в „Непобедимите 2”, е във възторг от работата си със Силвестър Сталоун. В профила си във Facebook Ван Дам написа: „Боже, битките ни със Силвестър Сталоун са паметни! Този човек изглежда невероятно и е в перфектна форма.”.

Едно от нещата, които Ван Дам мечтае да направи, докато траят снимките на „Непобедимите 2”, е да има общи сцени с легендарния ММА боец Ранди Кутюр. Идеята му е двамата да си обменят няколко спаринг техники.