Един от фолк идолите на тийнейджърките, певецът Илиян, разби десетки сърца с новината, че ще се жени.

Той беше гост на сватбата на Николета и Валери, където сподели, че си е изкарал страхотно, а младоженците били много красиви, пише blife.bg.

Илиян и приятелката му Бела обмисляли да се оженят през 2012г. Относно децата, певецът каза, че „това е Божа работа”. Той се чувства добре, най-важното за него е да е жив и здрав: "Бела е до мен, имам работа".

Според Илиян, хората в шоу бизнеса са като навсякъде, има и добри и лоши, но той добре подбирал приятелите си: „Всеки човек има един или двама приятели, които с времето се доказват.”

Той е съгласен, че когато си в медийното пространство е трудно да се намерят приятели, които да са до теб и в трудните моменти: „За много хора си номер едно, но в момента в който паднеш, не съществуваш.”

Певецът, който присъства на благотворителната инициатива на рапъра Устата, сподели, че напълно подкрепя колегата си и смята да се ангажира с подобна благотворителна кауза. Много добър приятел на Илиян претърпял тежко нараняване, което се отразило пагубно за крайниците на момчето.