Tази есен, като част от новата концепция на Balantine's My Beat и по покана на EventEase, австралиецът Ben Stanford, по-известен като Dub FX и приятелката му Flower Fairy се завръщат в България на 19 ноември.

И този път събитието ще бъде още по-грандиозно, защото няма да е в клуб, а ще е в зала 3 на НДК, която ще даде възможност на всички почитатели от цяла България да се насладят едновременно на живото му изпълнение.

Специален гост на концерта ще е и DJ CADE от Австралия, който ще подгрее феновете на Dub FX с едночасов диджей сет. Тепърва предстои да бъдат обявени още много участници в партито, което ще провокира всеки посетител да танцува и да се забавлява в ритъма на своя бийт.

DUB FX e музикален феномен, символ на младото поколение и градската култура по целия свят. Той покорява феновете си от всички страни, като разчупва схемата студио-клуб, излиза на улицата в големите градове и импровизира само с глас, бийтбокс и 2 педала на лууп станция.

Звездата на Dub FX изгрява след публикуваното от бристолския режисьор BD в Youtube видео Love someone. В него е заснето запомнящо се изпълнение на DUB FX на улицата, което е гледано от 11 милиона човека в Youtube.

Dub FX  държи на своята независимост и използва за промотиране на музиката и идеите си, силата на социалните мрежи, както и безплатни издания на песните си. А бира Grolsch винаги е подкрепяла точно такива изпълнители – креативни, разнообразни и с различно звучене, затова DUB FX, Flower Fairy и DJ Cade ще са подкрепени от Grolsch Pop Up Party

Билетите за партито ще са на цени от 25 лева до 30 октомври и от 30 лева до 18 ноември и вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim ( и магазини Office 1, Germanos, Пикадили, Технополис, ОМВ и др.).                 

Организаторите oт EventEase предоставят на феновете и възможността да  закупят  ограничено количество промоционални билети на цена 20 лева в бар Петък (ул. Васил Левски 67), 4:20 Shop (ул. Пиротска 61), BreakPoint (ул. Гурко 72), Сняг (ул. Хан Аспарух 16 ), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95)

Начало на събитието  19.00, край 03.00.

Възрастово ограничение 18+

Научи повече за DUB FX: